Grilování selátka v unikátní slovanské podzemní peci.

„Sněz, co dokážeš!“

Přijďte k nám ochutnat tuto libůstku.
Cena za osobu: od 725,- Kč (nápoje extra)
Specialita

Každý čtvrtek od 17.00 hod. se na terase hotelu Císař Ferdinand můžete zúčastnit otevírání slovanské podzemní pece. Tu nenajdete nikde jinde na území ČR (nalézá se pod ochrannou známkou). V této peci se nejprve minimálně na tři hodiny rozdělá oheň. Topí se především břízou a bukovým dřevem. Šamotové cihly do sebe natáhnou horkost a selátko je poté naložené a podlité domácím pivem spuštěno na grilu na žhavé uhlí, celá pec se zakryje a šest až sedm hodin se „griluje“. Výhodou je nejenom lahodná chuť, ale i to, že na rozdíl od klasického grilování je sele hotové najednou a není třeba jej postupně odřezávat. Selátko je samozřejmě možné si kdykoliv objednat i pro uzavřenou společnost, ať se jedná o firemní večírek, oslavu narozenin, výročí, promoce, apod. Cena se odvíjí od velikosti skupiny a selátka.

Hodnocení:
Ondra
Read More
Klobouk dolů - skvělé řemeslné pivo, výborné jídlo a perfektní obsluha. Tady se nám opravdu líbilo a můžeme vřele doporučit. S ohledem na prostředí a kvalitu ceny zcela odpovídají.
Václav
Václav
Read More
Vyborne mistni pivo Florian - ochutnal jsem 11ku. Tez kuchyne velmi dobra, zebra vyborna. Ve velkem se griluji prasata. Staroceska vkusna klasika, ceny vyssi - prazsko-karlovarske.
Martin
Martin
Read More
Dobře jsme se najedli, mají zde výborné pivo a nejlepší medovinu kterou jsem kdy měl. Můžu vřele doporučit.
Previous
Next

Nezávazná poptávka grilovaného selátka